Heuvelrug Schilderwerken
Heuvelrug Schilderwerken
 

Binnenschilderwerk

binnenschilderwerkSchilderwerk is een ambacht waar veel bij komt kijken, geduld, precisie, vakkennis, technieken, ervaring en liefde voor het vak.
Is uw huis binnen toe aan een opfrisbeurt of wilt u gewoon eens iets anders?
Met gebruik van de modernste middelen kan uw huis veranderd worden volgens de laatste trends of volgens uw eigen wensen.

Mooi schilderwerk geeft een extra dimensie aan het interieur van een huis.

Dat voegt waarde toe aan het woongenot.

Naast bescherming speelt bij binnenschilderwerk, soms nog meer dan bij buiten, de verfraaiing een belangrijke rol. Kleur en esthetisch aanzien kunnen de woonsfeer aanzienlijk verhogen en bijdragen tot een beter en prettiger woon- en leefklimaat. Ook daar weten ze bij Heuvelrug Schilderwerken het nodige van.
Een deskundig kleuradvies en praktisch iedere kleur kan worden samengesteld.

Belangrijk daarbij is een perfecte afstemming van kleurcombinaties.

Heuvelrug Schilderwerken hanteert een eigen methode om verschillende tinten van een kleurspectrum te kunnen kiezen.

binnenschilderwerkWe gebruiken watergedragen verfproducten, die minder belastend zijn voor het milieu. Geurproblemen behoren zo tot het verleden. Beter voor u en de woning.

We kunnen u met veel van dienst zijn:

  • Uitplamuren en fixeren van onvolmaakte ondergrond
  • Volledig stofvrij schuren
  • Aanbrengen van een grondlaag in “vlies”
  • Behandelen met muurverf van plafonds en wanden
  • Schilderen van ramen en deuren, ook PVC-ramen

Decoratieve technieken met meerdere kleuren
De kleurtrends in Italië, de absolute trendsetter in decoratie, volgen wij op de voet en we begeleiden elke klant met de grootste zorg bij de keuze van kleuren en materialen om van elk interieur of elke gevel een harmonieus geheel te maken, met uw persoonlijke stijlvoorkeur als basis en met de trends voor de komende jaren in het achterhoofd, zodat uw woning méér dan up-to-date is en u nog jaren plezier zal schenken.

binnenschilderwerkHeuvelrug Schilderwerken kan dit allemaal voor U uitvoeren.
Sommige interieurs vereisen kroonlijsten, wandlijsten, rozetten, bijkomende plinten, zuilen enz… Ook deze sierelementen kunnen door ons worden geplaatst en geïntegreerd in Uw interieur. Tot slot hebben wij ook oplossingen voor loszittend of verpulverd pleisterwerk, voor de meeste vochtproblemen, voor aangetast hout, voor oneffen ondergronden. Wij bekijken samen met U wat tot de mogelijkheden behoort. Ieder project heeft een eigen ontwerp. Of U nu een reclame uiting of een monumentaalpand wilt voorzien van een design: Heuvelrug Schilderwerken is U graag van dienst.

Samen met U vinden we gegarandeerd een passende oplossing om uw object volledig tot zijn recht te laten komen. Wandafwerking in stijl. Bij Heuvelrug Schilderwerken kunt u terecht voor een oplossing die geheel past in uw eigen ideeën: klassiek, modern, het maakt niet uit. Al uw ideeën komen op de wand zoals u dat in gedachten heeft!

Heuvelrug Schilderwerken
 
  T 0343 - 51 21 80 M 06 - 21 57 88 15 E info@heuvelrugschilderwerken.nl Ik ben donorgeregistreerd En jij?