Heuvelrug Schilderwerken
Heuvelrug Schilderwerken
 

Buitenschilderwerk

buitenschilderwerkHet Nederlandse klimaat stelt het verfwerk vaak zwaar op de proef. Daarom zorgen wij voor een perfecte voorbehandeling van de ondergrond teneinde de verflaag optimaal te laten beschermen. De beste producten en verfsystemen onderscheiden een vakkundig schilder. Kennis van materialen en producten leiden tot een langdurig perfect resultaat. Om buiten duurzaam schilderwerk te leveren komt heel wat kijken. Aan de basis ligt altijd een goed onderhoudsplan en technisch advies. Natuurlijk kiezen wij hiervoor uitsluitend kwaliteitsproducten. Dat wil zeggen dat alle bewerkingen worden vastgelegd. Ook worden indien nodig regelmatig het vochtpercentage en de temperatuur gecontroleerd en geregistreerd. Of het nu gaat om hout, kunststof, baksteen, beton, beplating, aluminium of staal, Heuvelrug Schilderwerken biedt altijd de juiste bescherming. Een goed onderhouden huis groeit in waarde.
Buitenschilderwerk Monumentale panden en nieuwere huizen die met zorg worden onderhouden moeten strak, schoon en netjes in de lak zitten. Goed bijhouden werkt preventief en voorkomt hoge uitgaven aan vervanging van ramen en kozijnen. Bij het door ons uitgevoerde buitenschilderwerk bied Heuvelrug Schilderwerken vrijblijvend een onderhoudsplan aan voor de eerstkomende 12 jaar. De eigenaar hoeft zich niet aan Heuvelrug Schilderwerken te binden. Vakmanschap bewijst immers zichzelf.

Beton
Het afwerken van beton, betoncoatings en decoratieve effectverven is eveneens een specialiteit van Heuvelrug Schilderwerken.

Heuvelrug Schilderwerken
 
  T 0343 - 51 21 80 M 06 - 21 57 88 15 E info@heuvelrugschilderwerken.nl Ik ben donorgeregistreerd En jij?