Heuvelrug Schilderwerken
Heuvelrug Schilderwerken
 

Jotun Optimal

binnenschilderwerkJotun Optimal is wellicht de beste houtverf voor houten woningen en projecten. Hieronder kunt U o.a. lezen waarom. Jotun Optimal komt als beste naar voren uit de gezaghebbende test van de Zweedse verzekeringsmaatschappij Folksam. In Scandinavië is het al jaren in gebruik bij heel veel houtbouw.

Deze houtverf is speciaal ontwikkeld voor houten woningen. Primair voor buiten, maar is ook binnen te gebruiken. Het is een watergedragen dekkende beits die de houtstructuur zichtbaar laat.

Het product is geschikt voor houtskeletbouw en houtstapelbouw en in andere gevallen van houtverduurzaming bij dakgootconstructies, dakkapellen, overstekken, rabatdelen, schuren, tuinhuisjes enzovoort. Het product is heel gemakkelijk aan te brengen en maakbaar in nagenoeg alle denkbare kleuren.

Demidekk Optimal is een hybride verf. Deze houtverf impregneert goed in het oppervlak, wat borg staat voor een uitstekende hechting. De uitgekiende combinatie van bindmiddelen (alkyd en acrylaat) garandeert een zeer weerbestendige film. Het hoge vaste stof gehalte en de pigmenten beschermen tegen UV-straling.

De transportfunctie van waterdamp is uitstekend. Dit houdt de houtvochtigheid binnen aanvaardbare grenzen. De verduurzaming van hout wordt verder nadrukkelijk versterkt door de blijvende elasticiteit van de verf. Dit voorkomt scheuren in de deklaag door de werking van het hout en daarmee het indringen van vocht dat schimmels en houtrot kan veroorzaken.

Door de combinatie van kwaliteiten geeft Demidekk Optimal een onderhoudsarme periode van maar liefst 12 jaar. Jotun, de Noorse fabrikant van Demidekk Optimal, produceert verfmateriaal dat als beste naar voren komt uit de gezaghebbende test van de Zweedse verzekeringsmaatschappij Folksam.

Het bedrijf is sterk in innovaties en kwaliteitsverbetering. Uw voordeel is een topproduct: mooi, goed en duurzaam (ook wat betreft milieubelasting).

Heuvelrug Schilderwerken
 
  T 0343 - 51 21 80 M 06 - 21 57 88 15 E info@heuvelrugschilderwerken.nl Ik ben donorgeregistreerd En jij?